Over ons

Lokerse Bouw B.V. bestaat sinds 1994. Als het op nieuwbouw of verbouwingen aankomt, is Lokerse Bouw uw partner. Met onze ervaring kunnen wij de klussen dusdanig plannen, dat in een kort tijdsbestek de uitvoering gerealiseerd is. Door de eenvoudige organisatie van ons bedrijf kunnen en willen wij niet duizend-en-een klussen gelijktijdig onderhanden nemen, maar maken het werk eerst af voordat wij een ander karwei starten. 

Voor uw tijdsplanning is deze gang van zaken ook aantrekkelijk, omdat u precies weet waar u aan toe bent en daardoor zo kort mogelijk in de bouwfase zit. In de volgorde van het hele proces heeft u van A tot Z inspraak. De (bestek)tekening kan door ons of in overleg met de architect worden gemaakt. En wilt u de bouwaanvraag niet zelf doen, dan nemen wij dit ook van u over. Stukadoors, elektriciens, schilders, tegelzetters en loodgieters worden door ons ingeschakeld.

Met deze gespecialiseerde bedrijven werken wij al vele jaren samen, zodat wij exact weten hoe de kwaliteit van hun werk is, maar, tenminste net zo belangrijk, weten wij ook dat gemaakte afspraken worden nagekomen! Afhankelijk van de soort opdracht maken wij vaak in 1 dag een extra slaapkamer op de zolderverdieping en wordt in een kort tijdsbestek uw badkamer gerenoveerd of maken wij een dakopbouw, om maar een kleine greep van de mogelijkheden op te sommen. Maar wilt u de indeling van uw huis volledig veranderen, ook dan zullen wij niet Nee? verkopen en willen wij u graag laten kennismaken met ons vakmanschap.

De calculatie van de aanneemsom is duidelijk en resulteert in een passende offerte. Daarbij heeft u de keuze uit een groot assortiment artikelen, waarbij de houten kozijnen en -ramen veelal in de eigen timmerwerkplaats worden gefabriceerd. Dat hierbij uitsluitend hout met het milieukeurmerk worden gebruikt spreekt voor zich. Houten of kunststofproducten, in allerlei maten en uitvoeringen, altijd afgestemd op uw speciale wensen en eisen: draairamen, draai-kiepramen, schuifpuien, balkondeuren, binnendeuren, voor- en achterdeuren, dakkapellen.